Magazin

Miss Sport Romania a dat lovitura – FOTO

Publicat: 07 feb. 2013

Costi Ionita a flirtat o buna perioada de timp cu Roxana Raducu, Miss Sport Romania, insa aceasta s-a dovedit a fi preocupata mai mult de cariera ei in modelling si prefera sa fie deocamdata singura pentru a-si petrece timpul muncind si participand la sedinte foto. Mai mult, ea pare sa ii calce pe urme Monicai Gabor.

Roxana are doar 24 de ani si este o frumusete dorita de multi barbati, insa ea vrea ca in primul rand sa isi construiasca de una singura o cariera ti sa aiba o situatie financiara buna. Lucru rar in peisajul monden de la noi.

In consecinta, focoasa blonda a decis sa trebuie sa munceasca destul de mult si sa razbeasca in lumea destul de dura a modellingului. Calitatile fizice o ajuta, pentru ca si-a adjudecat, anul trecut titlul de „Miss Sport Romania„, iar acum a primit o oferta de nerefuzat: a semnat un contract cu un brad important de haine de la noi, pentru a deveni imagine.

Ea va fi protagonista catalogului pe luna februarie si a realizat un pictorial de-a dreptul incendiar. Interesant este ca Roxana, model al unei agentii foarte cunoscute din Romania, pare sa ii calce pe urme Monicai Gabor, care a imbracat creatiile respectivului brand, pe vremea cand s-a lansat in modelling.

Pe langa Moni, pe lista exclusivista de vedete care au avut contracte similare de imagine se numara Simona Patruleasa, Andreea Banica, Daniela Crudu, Irina Georgescu, Misws Best Body, in cadrul galei „Playmate of the year” din Filipine sau Eleni Corfiatis, fost model FHM, scrie libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu