Ciorbe si borsuri

Pregateste o supa cu perisoare si sos de rosii

Publicat: 07 feb. 2012

Ingrediente:

200 g carne tocata de vita
400 g piure de rosii
½ morcov dat prin razatoare
1 ceapa verde tocata
½ dovlecel dat prin razatoare
1 lingurita de ulei de masline
700 ml supa de vita
1 catel de usturoi zdrobit
1 ceapa tocata
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Intr-un vas mai mare se amesteca morcovul, carnea tocata, ceapa verde si dovlecelul. Modelam perisoarele, iar apoi le rumenim in ulei incins in jur de 5-7 minute. Punem restul de ulei intr-o cratita si calim ceapa cu usturoiul timp de 5 minute. Dupa aceea adaugam piurel de rosii, supa de vita si zaharul. Cand da in clocot, se reduce focul la minim si se adauga perisoarele. Se lasa la fiert timp de 10 minute. Se puna supa in boluri si se serveste cu patrunjel tocat si crutoane.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro



loading...

Adauga un comentariu