Software & Hardware

Procesorul care poate schimba mult gadgeturile: Snapdragon 810

Publicat: 14 dec. 2014
5

Compania americana Qualcomm vine pe piata gadgeturilor cu un nou tip de procesor care poate aduce schimbari importante in acest domeniu.

Noul procesor Snapdragon 810 va fi incorporat pe multe dintre smartphone-urile si tabletele de anul viitor, se arata intr-un articol Digitaltrends. Se pare ca noile planurile ale companiei implica o extindere si dincolo de piata dispozitivelor mobile.

El suporta si materiale video cu rezolutia 4K, afisajele de acest tip devenind tot mai accesibile ca pret. Utilizatorul va avea si posibilitatea de a trimite astfel de inregistrari catre televizor, in cazul dispune de un dispozitiv care sa le receptioneze prin conexiunea wireless de Internet.

Snapdragon va oferi si posibilitatea de a face zoom optic pe telefon datorita camerei foto cu lentila dubla. Imbunatatirile au fost facute si in privinta sigurantei, caci hackerii nu vor mai putea accesa asemenea gadgeturi la fel ca in trecut.

Nu in ultimul rand, pasionatii de jocuri vor putea sa obtina si ei performanta dorita cu ajutorul noii componente ce include o unitate grafica ce se situeaza la inaltimea asteptarilor.

Adauga un comentariu