Magazin

S-a plans ca i s-au furat 13.000 de euro. Ce s-a aflat in ancheta te va lasa masca

Publicat: 04 mart. 2015
1

O femeie din Negresti-Oas a sunat marti la 112 si a anuntat ca in timp ce se afla in oras i-a fost furata o suma mare de bani. Negresteanca le-a spus politistilor ca din poseta i-au fost furati 13.000 de euro.

Oamenii legii au inceput verificarile pentru a-l prinde pe hot, dar si-au dat seama ca ceva nu se leaga in povestea spusa de femeia de 62 de ani.

„Ieri, in jurul orei 14.00, o femeie in varsta de 62 de ani, din localitatea Negresti Oas a sesizat politistilor prin apelul unic de urgenta 112 faptul ca ar fi fost victima unei infractiuni de furt, respectiv din poseta i-ar fi fost sustrasa suma de 13.000 euro. De indata ce s-a inregistrat apelul de urgenta, politistii au demarat toate procedurile necesare pentru identificarea in cel mai scurt timp a persoanelor vinovate de comiterea infractiunii. De asemenea oamenii legii au facut verificari si dandu-si seama de adevaratele intentii ale femeii, care a alarmat in mod nejustificat organele de Politie, intrucat aceasta a incercat sa insceneze furtul sumei de 13.000 euro, bani pe care aceasta nu-i avea asupra sa”, se arata intr-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

Irina D. a fost sanctionata contraventional cu amenda de 1000 lei pentru alertarea nejustificata a organelor de Politie.
Adauga un comentariu