National

Un patron ii trateaza pe angajati ca pe niste SCLAVI

Publicat: 26 sept. 2014
1
Fostii angajati ai unui din Centrul Vechi al Capitalei il acuza pe patronul barului ca nu le-a platit salariile si ca ii jigneste constant, ca ii obliga sa munceasca peste program ore intregi fara bani. Salariile pentru zilele muncite deja se dau in functie de diverse inventii ale patronului, cum ar fi pontajul pe Facebook sau un test despre meniu, scrie b365.ro.
O tanara angajata spune nu a primit niciun ban pentru timpul muncit la Janis Pub. Dupa ce mama fetei a povestit pe pagina personala de Facebook experienta nefericita, patronul a sunat-o pe tanara, spunandu-i ca poate sa-si ia gandul de la bani.

Citeste si:Romanii sunt codasii Europei la salarii

Patronul barului recunoaste ca nu a platit salariile unor fosti angajati, spunand ca angajatii pur si simplu nu s-au mai prezentat la serviciu, asa ca nu avea de ce sa le dea banii pe luna incheiata. Despre jigniri, Adrian Munteanu spune ca sunt simple inventii
Mai multi angajati ai barului si-au dat demisia luna trecuta. Acestia spun ca nu si-au primit salariile de o luna jumatate si nu li s-a dat nicio explicatie pentru asta. Una dintre angajate a declarat ca nu avea nici macar contractul de munca semnat.
In plus, angajatii se plang de faptul ca Adrian Munteanu, patronul Janis Pub, ii jignea constant, folosind cuvinte ca „prostilor”, „dobitocilor”.
Adauga un comentariu