National

Vesti de ultima ora! Ce a aparut pe FACEBOOK-ul lui Ionut Gologan, dupa ce tatal lui a ANUNTAT ca romanul a SCAPAT DE PEDEAPSA cu moartea in Malaezia

Publicat: 04 iun. 2016

Aseara, in cadrul emisiunii „Rai da’ buni”, de la Antena Stars, Dumitru Gologan, tatal romanului condamnat la moarte in Malaezia, arunca bomba despre fiul sau.

Acesta a dezvaluit faptul ca azi avea avion catre Malaezia, dar nu pentru o simpla vizita, ci pentru a-si lua ful acasa. La scurt timp dupa ce s-a aflat acest lucru, pe pagina lui Ionut Gologan au aparut o multime de mesaje de felicitari, dar si numeroase alte comentarii prin care i se ura „La multi ani”, caci zilele trecute, romanul condamnat la moarte in Malaezia si-a aniversat ziua de nastere. „Multumesc pentru urari. O sa ii transmit lui Ionut urarile voastre. Sunt mama lui, multumesc.”, a scris femeia pe site-ul de socializare.

A fost condamnat in 2013

Ionut Gologan a primit pedeapsa cea mai aspra. A fost prins pe 26 iunie 2012, iar in septembrie-octombrie 2013 a fost condamnat de care prima instanta la moarte prin spanzurare.

La data de 31 octombrie 2013, decizia instantei a fost atacata cu apel de catre avocatul malaezian angajat de statul roman. Pe 16 februarie 2015, in urma judecarii apelului, Curtea de Apel a mentinut sentinta initiala. Aparatorul lui Gologan a atacat cu recurs hotararea.loading...

Adauga un comentariu