Stiri

Adobe: Creative Cloud, pe rampa de lansare

Publicat: 09 feb. 2012

Adobe se pregateste de lansarea versiunii Creative Cloud, furnizand o serie de detalii vizand suita de aplicatii corelate norisorului sau inteligent, ce va aborda o noua infatisare in aceasta vara.

Initiativa casei Adobe are drept obiectiv extinderea gamei de solutii si instrumente oferite propriilor clienti, incepand cu a doua jumatate a anului in curs, realteaza Webnews.

Una din caracteristicile cele mai interesante propuse de Creative Cloud este reprezentata de modalitatea in care va fi posibila obtinerea de software Creative Suite 6: in loc sa fie achizitionat intregul pachet, Adobe ofera varianta unei “inchirieri” lunare, la pretul de 49 de dolari, care se alatura unui abonament anual.

Costul total pentru un an se ridica asadar la circa 600 de dolari, noua formula acordand o alternativa inspirata la varianta achizitionarii licentei complete, care presupune o cheltuiala de circa 2.000 de dolari.

Printre elementele de noutate introduse se numara si spatiul de 20 GB acordat pe propriile servere pentru arhivarea de date, accesibil atat de pe sistemele desktop cat si prin intermediul aplicatiilor mobile oficiale disponibile pentru dispozitivele smartphone si tablet, precizeaza sursa.loading...