Magazin

Andreea Marin, chinuita ani de zile de o boala greu de depistat

Publicat: 21 iul. 2011
Andreea Marin a facut mereu un secret din viata personala. Asa se face ca doar apropiatii au stiut ca in spatele zambetului larg pe care il afisa de fiecare data la aparitiile publice se ascundea de ani de zile o suferinta profunda, scrie Cancan. Avea simptome inexplicabile si simtea ca ceva nu este in regula cu ea. Vedeta a consultat cei mai buni specialisti din Romania, din Austria si din America, insa rezultatele analizelor au iesit impecabil.
In cele din urma, Andreea Marin a gasit raspunsul la framantarile ei intr-un spital privat din Turcia, medicii de acolo stabilindu-i un diagnostic si un tratament care a dat roade. Andreea Marin nu vrea nici acum sa dezvaluie ce probleme de sanatate a avut, insa tine sa aminteasca pe blogul personal ca la Clinica Acibadem Healthcare, in tara „turcismelor de care vorbim uneori cu atata superioritate”, s-a produs pentru ea „un miracol”.
„Am hotarat, dupa trei luni, sa raspund acelui stimul si, fara ca macar sa verific site-ul spitalului, am zburat catre Istanbul. Fusesem nu doar la noi acasa, dar si in clinici din America sau din Viena, asa cum face tot romanul care se respecta, si, dupa parerea tuturor, eram „sanatoasa tun”. Minus niste simptome care nu aveau nicio explicatie. Si uite-asa ma ia de la intrarea spitalului romanca de la care pornisem istoria, fiind ghidul meu prin acel „univers”, care nu numai ca a dat capat, dupa ani, problemei mele, dar m-a si lasat cu gura cascata, in sensul ca, la o ora de noi, am trait o experienta, ca pacient carcotas ce sunt, fara repros”, mai precizeaza sotia lui Stefan Banica.
Vedeta a ajuns la acea clinica datorita fostei gimnaste Andreea Raducan, care i-a recomandat spitalul, unde ea reusise dupa 12 ani de chin sa scape de o tumoare benigna in zona gleznei. 
 


loading...

Comentarii
  • VRAJEALA, BAGAMIAS PULAN VOI DE VEDETE, NUMAI VRAJEALA AVETI MANCAMIATI **** DE RATATI, CU TOT CU BANI VOSTRI SI VA PLANGETI , VA SCUIP IN GURA JEGOSILOR

  • Dupa ce trecut prin patul mai multor cu STARE bani si altele acum incerca sa castige prin loby pe pielea ei.

    Cuconita nu are nimic si face publicitate pentru clinica turceasca in detrimentul celor din Austria si America.

    A incercat cu imbracamintea de copii, inventiile la GENEVA, acum ne fiin luata in consideratie incearca si aceasta miscare, loby .

Adauga un comentariu