Actualitate

Baia acestei femei era un dezastru. E nemaipomenit insa cum a reusit sa o transforme cu cheltuieli minime

Publicat: 25 iul. 2018
17

De cele multe ori ne dorim o schimbare in ambientul locuintei noastre, oricare ar fi destinatia incaperilor. Baia merita din cand in cand o atentie deosebita pentru ca in timp aceasta nu mai are acelasi aspect primitor si confortabil. In aceste imagini, Tara Dennis ne propune o demonstratie incredibila prin care ne putem transforma baia in mod radical improspatand-o si infrumusetand-o fara prea mari eforturi.

Desi este de regula cea mai mica incapere din locuinta, costurile de renovare pot fi adeseori destul de mari. In acest filmulet, Tara va arata cum sa schimbati aspectul baii dumneavoastra, oferindu-i o nota de modernism si rafinament cu un buget destul de redus.

Pentru inceput ea are nevoie de un ajutor pentru a demonta piesele aflate in aceasta incapere, cum ar fi chiuveta, panoul despartitor de la cada sau corpurile si accesoriile de mobilier existente aici. Acestea sunt vizibil deteriorate din cauza mucegaiului sau a ruginii. E drept ca se pot intampla si mici accidente fara insa a avea urmari prea grave.

Dupa ce toate au fost indepartate urmeaza reconditionarea faiantei si a peretilor prin aplicarea unui strat de vopsea care sa le confere un aspect nou si placut. In continuare Tara merge la un depozit de obiecte second-hand de unde alege noi piese ce pot fi reconditionate special pentru acest proiect. O chiuveta, o cada, un dulapior cu sertare si un geam pentru cada vor fi perfecte. Cu putina indemanare si cateva materiale, Tara da o noua infatisare acestor obiecte care nu au costat mai mult de 20 de dolari. Imaginea de final a baii, pe care o puteti vedea mai jos, este cu totul impresionanta. Dintr-o incapere neprimitoare avem acum o baie moderna si confortabila. Incredibil, dar adevarat!

Totodata, puteti vedea in videoclipul de mai jos cum a decurs toata operatiunea de renovare a baii.

Adauga un comentariu