Hardware

Cea mai mica camera compacta de la Sony

Publicat: 26 iul. 2011

Sony extinde gama Cybershot printr-un nou model, TX55, care isi revendica titlul de cea mai mica camera compacta de pe piata, informeaza Engadget. Iar grosimea de numai 12.2 mm pare sa o califice pentru acest statut.

Dimensiunile extrem de mici au impus cateva ajustari fata de un model normal, astfel incat TX55 vine echipat cu un obiectiv periscop – adica nu exista nicio protuziune din corpul camerei.

Totodata, pentru a pastra o marime redusa, noua camera a japonezilor foloseste carduri microSD, in locul celor full-size. In cele din urma, touchscreen-ul de 3.3 inchi aflat pe spatele dispozitivului a permis reducerea numarului de butoane fizice, astfel incat avem numai butonul on/off, shutter si zoom.

TX55 este echipat cu un sensor EXMOOR R CMOR de 16.2MP, cu iluminare din spate, care promit poze clare in conditii de lumina scazuta.

Sony a integrat de asemenea un autofocus de mare viteza, care poate focaliza subiectii in 0.1 secunde, stabilizator de imagine si abilitatea de a filma la1080p. Camera si cateva feature-uri high-end, care se gasesc pe modelul superior NEX-C3, precum Picture Effects si un mod Sweep Panorama de 42.9 MP.

Japonezii sustin ca noua tehnologie “By Pixel Super Resolution” extinde digital aria de zoom de la 5x la 10x, fara a se pierde calitatea.

Sony TX55 este programat sa apara pe piata in septembrie, la un pret de 350 de dolari.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit