Magazin

Declaratia lui Snoop Dogg care a socat lumea

Publicat: 08 ian. 2013
1

Vedeta Snoop Dogg, care de curand si-a schimbat numele in Snoop Lion, dupa ce s-a convertit la rastafarianism, a declarat pentru revista americana GQ ca le-ar oferi fericit copiilor marijuana daca acestia ar cere explicit acest lucru. Artistul are trei copii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani.

„Nu vreau sa spun ca i-as presa vreodata sa consume iarba, dar daca ei vor, le-as arata cu placere modul corect de a rula pentru nu consuma in exces sau pentru a consuma ceva ce nu este curat”, a declarat controversata vedeta.

In acelasi interviu el a declarat ca este surprins ca a ajuns pana la varsta de 41 de ani, spunand ca se astepta sa moara la 21 de ani. „Mereu te gandesti ca 21 este cifra in cartier. Doua zeci si unu. Am dublat-o. In timp ce devii barbat, incepi sa ai copii si sa traiesti. Pui armele deoparte si muzica ta se schimba”, a spus Snoop Lion, potrivit rtv.net.

GQ a reusit sa afle si mai multe lucruri incredibile despre vedeta, dupa ce Snoop Lion a declarat ca a fost drogat cu un „drog al violului” de catre un focos iepuras Playboy, in timpul unei petreceri in faimosul conac Playboy din Los Angeles.

Adauga un comentariu