Eveniment-Social

Domnica Basarab si-a ucis sotul cu parul

Publicat: 01 apr. 1999

Procurorii ieseni au finalizat rechizitoriul si au dispus trimiterea in judecata a Domnicai Basarab (32 de ani), din Galati, acuzata de uciderea sotului. Satula de bataile pe care i le administra zi de zi partenerul de viata, femeia s-a hotarit sa-i faca felul.

Pe 19 decembrie 1998, Domnica a venit impreuna cu sotul sau, Eftim, in vizita la parinti, in satul Baca, comuna Ipatele, pentru a-si petrece sarbatorile de iarna. Dupa ce au consumat impreuna o mare cantitate de alcool, cei doi soti au plecat in satul vecin, pentru a-si vizita niste rude. Din cauza unor neintelegeri, Eftim si-a luat la bataie sotia si i-a reprosat de ce a baut. Intervenind sa-si apere sora, Radu Tanase i-a aplicat cumnatului sau mai multe lovituri cu un par pina cind acesta s-a prabusit la pamint in stare de inconstienta.

Fire razbunatoare, sotia si-a adus aminte de toate bataile indurate si a dorit sa-si faca singura dreptate. Cu singe rece, ea a luat parul din mina fratelui sau si i-a aplicat zeci de lovituri sotului. Pentru a fi sigura ca nu mai misca, femeia l-a calcat pur si simplu ,pe acesta, in picioare. In cele din urma, victima a fost transportata la o stina din apropiere, dar nu a mai putut fi salvata.

Interogata, sotia criminala nu a recunoscut faptele si a dat vina pe fratele sau. Pe parcursul cercetarii penale, Domnica Basarab, a cedat si a recunoscut crima comisa. loading...

Adauga un comentariu