Software & Hardware

Google Play Music s-a lansat si in Romania. Prima luna e gratuita. Cat va costa abonamentul

Publicat: 04 nov. 2014
5

Peste 25 de milioane de piese vor fi disponibile pentru utilizatori

Serviciul Google Play Music, care ofera acces la o librarie bogata de muzica, este disponibil incepand de marti si in Romania, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de reprezentantii Google Romania.

Google Play Music ofera acces la melodii de la cele mai mari case de discuri pana la cele independente si artisti locali, precum Inna, Voltaj si Guess Who, disponibile pe toate dispozitivele.

Google Play Music este o arhiva muzicala, un spatiu de stocare in cloud a colectiei personale de muzica si un magazin. Utilizatorii Google Play Music pot alege dintr-un catalog de peste 25 de milioane de piese (reunite sub denumirea „All Access”), disponibile in cloud si care pot fi ascultate de pe orice dispozitiv cu sistem Android sau iOS. De asemenea, cei care colectioneaza muzica pot achizitiona piesele si albumele preferate si stoca in cloud.

Utilizatorii pot sa adauge si propria colectie de muzica alaturi de milioanele de piese din libraria Google Play Music. Astfel, pot fi stocate gratuit online pana la 20.000 de piese, care pot fi ascultate alaturi de catalogul All Access, oriunde si de pe orice dispozitiv sau prin accesarea paginii play.google.com. De asemenea, orice piesa sau album pot fi ascultate offline, prin optiunea „Pin”.

Google Play Music permite crearea de radiouri interactive, fara reclame, plecand de la orice piesa si artist. Utilizatorul poate adauga, elimina si rearanja propriul radio si vedea ce piesa urmeaza. Sau poate cauta intre recomandarile echipei Play Music si sa exploreze piese dupa gen. Optiunea „Asculta acum” aduce in fata o selectie de radiouri alese pe baza gusturilor muzicale ale utilizatorului, pe care acesta le poate asculta imediat ce deschide libraria Google Play Music.

Google Play Music este disponibil gratuit in prima luna, iar abonamentul este de 24 lei/ luna, pana la 7 ianuarie 2015. Dupa aceasta perioada, pretul abonamentului este de 29 lei/ luna.

Google, proprietarul celui mai popular motor de cautare pe internet, a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou in Bucuresti, echipa din Romania fiind coordonata de Dan Bulucea.

Adauga un comentariu