National

MAE: Milionarul mort in toaleta avionului, SPANZURAT

Publicat: 26 feb. 2015
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a confirmat ca romanul gasit mort in toaleta unui avion care se indrepta spre Costa Rica s-a sinucis, fiind vorba de Costel Comana, in varsta de 53 de ani. Incidentul a fost semnalat misiunii diplomatice si de catre autoritatile locale competente care au confirmat decesul cetateanului roman.
„Potrivit primelor informatii obtinute, cetateanul roman s-ar fi sinucis prin strangulare, in grupul sanitar al avionului. Cetateanul roman se afla la bordul unei aeronave care efectua o cursa intre aeroportul Bogota, Columbia, si aeroportul international Juan Santamaria din San Jose, Costa Rica. Acesta era insotit de o femeie de cetatenie romana”, arata MAE.
Presa locala speculeaza ca romanul s-ar fi sinucis pentru ca ar fi avut probleme cu justitia din tara noastra. Noticias RCN, care citeaza cotidianul Costa Rica Hoy, arata ca romanul se numeste Costel Comana si are 53 de ani. Costel Comana este unul dintre cei mai bogati romani, fugit din tara in urma problemelor cu justitia. La sfarsitul lui ianuarie, BizBrasov scria ca omul de afaceri s-ar afla in Brazilia, in timp ce partenerul sau, Iorgu Ganea, a fost arestat pentru 30 de zile in cazul subventiilor care au imbogatit compania Regiotrans. Se banuia ca doar Ganea a ajuns in arest intrucat Costel Comana ar fi colaborat cu procurorii. Barbatul era insotit de o femeie in calatoria dinspre Columbia spre Costa Rica. Femeia ar fi vazut ca acesta este nervos si s-a dus de mai multe ori la baie. Dupa ce acesta a stat mai mult timp in toaleta, femeia a deschis usa cu forta si l-a gasit mort.


loading...

Adauga un comentariu