Din lumea filmului

O mai stii pe Lila de la „Vacanta Mare“? Drama pe care a trait-o ani de zile si motivul disparitiei de pe micile ecrane

Publicat: 24 mai 2019
3

Ca si Radu Pietreanu, Mugur Mihaescu si Florin Petrescu, Mirela Stoian a ramas in amintirea tuturor drept actrita care punea zambetul pe buze romanilor in anii 2000.

Insa, imediat cum emisiunea ”Vacanta Mare” s-a incheiat, urma actorilor s-a pierdut. Ca si colegii ei de ”trupa”, Mirela Stoian (50), care ii dadea nastere pe micile ecrane comicei „Lila”, si-a gasit cu greu un alt loc de munca. Ba mai mult, actrita a avut de suferit dupa urma personajului jucat, multi nefacand diferenta intre actul actoricesc si viata reala a actritei.

Vorbind despre faptul ca ajunsese sa traiasca din mila apropiatilor, pentru ca trecuse destui ani in care nu-si gasise de munca, Mirela Stoian declara ca ”Lila” i-a adus, practic, sfarsitul carierei actoricesti: ”Nu imi este dor de personajul Lila. Si din cauza, dar si datorita personajului am avut diverse experiente. M-am bucurat de celebritate, dar si de ”greutatea” acest nume”, declara actrita.

Mirela Stoian povestea in acel interviu ca traieste drama vietii ei. ”Daca nu mi-am gasit de munca in ultimii cinci ani este si faptul ca lumea m-a vazut ca pe acest personaj. (…) Sora si parintii ma ajuta. Mi-am plans de mila, am strigat cu disperare. Stiu ca mai am multe de dat. Ma intreb deseori daca am murit si… nu-mi dau seama”, spunea pentru Wowbiz, acum mai bine de cinci ani.

Acum, insa, actrita si-a rezolvat situatia materiala, lucrand pentru Teatrul Odeon, asa cum se arata scris pe contul ei de Facebook. Asta n-o face, insa, sa-si doreasca sa mai fie in lumina reflectoarelor si sa apara la TV. ”Am o viata normala, banala, ca a oricarui om de pe lumea asta. Nu vreau sa dau interviuri, nu vreau sa mai apar nicaieri. Nu fac nimic senzational ca sa fiu subiect. Viata altora este mai tumultuoasa. Eu am iesit din viata publica”, declara Mirela pentru cancan, anul trecut.

Adauga un comentariu