Bizar

Pe Sfantul Mormant din Ierusalim a aparut un semn al Apocalipsei

Publicat: 22 nov. 2018
14

De peste 2000 de ani, Sfantul Mormant din Ierusalim este un loc unde zilnic zeci de mii de credinciosi vin sa se roage pentru sanatate si pentru implinirea dorintelor. De-a lungul timpului, pelerinii au avut parte de tot felul de surprize in acest loc special pentru crestinatate De Sfantul Mormant din Ierusalim este legat un obicei care are loc an de an, insa nu acesta a fost cel care i-a uimit pe oamenii aflati la fata locului.

In urma cu cateva luni, acestia au filmat un moment care i-a lasat pe toti fara cuvinte. Din Piatra Ungerii, piatra pe care Iisus Hristos a fost temporar pus dupa ce a fost rastignit, oamenii au observat ca sa fi inceput sa curga sange si au filmat acest moment. Imediat dupa ce a ajuns pe internet acest filmulet, oamenii au inceput sa se contrazica. In timp ce unii spun ca este o minune aparitie, altii spun ca ar fi un semn al Apocalipsei si ca vom asista la sfarsitul lumii.

De Sfantul Mormant mai este legat un moment special pentru crestini

In Sambata Mare, inainte de Pasti, credinciosii primesc de aici Lumina Sfanta, prin intermediul unui obicei considerat o adevarata minune. Aceasta lumina Sfanta este considerata un miracol al ortodoxiei, care se intampla in fiecare an de Pasti la Ierusalim cand, in timpul Vecerniei Mari din Sambata Mare, intre orele 12,30 si 14,30, deasupra Sfantului Mormant se aprinde un foc care se pogoara din cer, manifestandu-se diferit in fiecare an si care in primele minute nu frige.
Patriarhul desigileaza intrarea in Mormant si patrunde in prima incapere, in „Capela Ingerului”, insotit – conform traditiei – numai de un arab de religie islamica.

Mai departe, patriarhul intra singur in incaperea propriu-zisa a Mormantului si ingenuncheaza in fata lespedei. Dupa rugaciune, cei care sunt in biserica observa o lumina precum un fulger, care vine prin cupola care se afla deasupra Capelei Sfantului Mormant. Acolo, aceasta lumina ajunge la lespedea Sfantului Mormant, unde aprinde vata care este presarata deasupra.

Adauga un comentariu