Retete de post

Pilaf manastiresc – O reteta de post, de la Manastirea Prislop

Publicat: 21 oct. 2016
2

Ingrediente:

90 gr ciuperci feliate
1 cana de orez
2 cepe mai mici
2 cani cu apa
1 morcov
2 rosii mai mici
2 linguri de ulei vegetal
1 felie de telina
2 ardei grasi
2 catel de usturoi
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:

1. Spala orezul si scurge-l de apa.
2. Spala, curata si taie legumele bucatele.
3. Caleste ceapa, usturoiul si ardeiul gras in putin ulei.
4. Dupa 2-3 minute pune condimentele si restul ingredientelor.
5. Dupa cateva minute pune si orezul. Tine pe foc mic, amestecand continuu, vreo 3-4 minute.
6. Toarna apa, acopera vasul si tine pe foc 30-40 de minute.




Adauga un comentariu