Stiri si curiozitati

Prima reactie a lui Victor Slav, dupa ce Bianca Dragusanu s-a casatorit azi cu Alex Bodi

Publicat: 02 aug. 2019

Bianca Dragusanu si Alex Bodi si-au unit destinele cu putin timp in urma. Discreti cei doi nu au facut prea multe declaratii, insa persoanele apropiate au tinut sa le ureze toate cele bune, printre care si Victor Slav.

“Doamne ajuta! Casa de piatra! Eu nu am cum sa ii doresc raul Biancai pentru ca este mama copilului meu. Atata timp cat ea este fericita stiu ca si micutei noastre o sa ii fie bine. Le doresc tot binele din lume si sa fie fericiti!”, a declarat Victor Slav pentru CANCAN.RO.

Chiar daca relatia dintre Victor si Bianca nu a functionat si pana la urma au ajuns la divort, in continuare cei doi se inteleg foarte bine. Isi cresc copilul impreuna, chiar daca au luat-o pe drumuri separate.

Bianca Dragusanu a fost casatorita cu Victor Slav, dar au divortat in 2014

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit