News Flash:

Topul Restaurantelor Iesene

10 Noiembrie 2002
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
•Patiseria Select

Putini dintre trecatorii aglomeratei statii de tramvai "Piata Unirii" nu au simtit mirosurile imbietoare venite de la patiseria Select. Si mai putini dintre cei care nu au rezistat tentatiei s-au limitat la o singura vizita, pentru ca odata ce ai intrat nu poti sa nu revii.

Patiseria, care functioneaza de patru ani in cadrul Complexului Select, a reusit sa se impuna prin produsele oferite, atragand cateva sute de clienti pe zi. Nu numai amplasamentul este cel care asigura succesul, ci si calitatea serviciilor oferite. Astfel, patiseria beneficiaza de acelasi laborator ca si cofetaria din cadrul Complexului, coordonat de maestrul cofetar Rodica Costarnache. Un aspect foarte important pentru clienti este faptul ca produsele de patiserie sunt totdeauna calde, acestea pregatindu-se la cuptorul din incinta din 20 in 20 de minute in cantitati mici.

•Retete proprii

Chiar daca denumirile produselor sunt cele uzuale, la Select se pot gasi in fiecare zi 20 de sortimente de patiserie pregatite dupa retete proprii. Pe langa acestea, patiseria ofera si specialitati ale casei, cum ar fi placinta moldoveneasca cu branza dulce si stafide sau placinta dobrogeana, dar si produse cu ingrediente naturale foarte cautate, cum ar fi baclavaua sau eclerul cu crema de vanilie fiarta dupa reteta traditionala in laboratorul propriu. De asemenea, se poate servi o gustare consistenta cum ar fi sandwich-uri cu piept de pasare sau cremvusti in foietaj.

•Produse de post

Pentru ca se apropie postul Craciunului si foarte multi se pregatesc atat sufleteste dar si trupeste, Patiseria Select satisface poftele dulci ale acestora, oferind acestei categorii de clienti o gama larga de produse de post la fel de apetisante. Daca nu stiti asupra carui produs/produse sa va opriti personalul patiseriei va poate veni oricand in ajutor cu recomandari profesional argumentate si cu o amabilitate putin intalnita.

•Comenzi

Daca aveti un eveniment organizat sau neprevazut, patiseria de la Select va asigura, in cel mai scurt timp, toate produsele de care aveti nevoie, de la cozonacii si placintele pentru Craciun, pateurile si saleurile pentru petreceri, pana la pomeni sau colive pentru inmormantare. Marturia calitatii si promptitudinii serviciilor patiseriei sunt numerosii clienti care apeleaza la "Select" ori de cate ori au nevoie.

Reteta saptamanii

Mere in foietaj

Ingrediente: aluat frantuzesc, mere proaspete, zahar si scortisoara.

Mod de preparare: marul se scobeste si se umple cu zahar si scortisoara. Se modeleaza aluatul frantuzesc, dupa care se da la cuptor. Se serveste cald. Pofta buna!
Ovidiu TINTILA
Sebastian COSTE
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1751 (s) | 22 queries | Mysql time :0.047251 (s)