Viata de cuplu

Topul zodiilor care nu rezista in relatii de lunga durata

Publicat: 03 feb. 2018
7

Exista zodii ale caror caracteristici le impiedica sa reziste in relatii de lunga durata. Fie ca sunt intr-o continua cautare a unui partener mai bun, se plictisesc repede sau nu functioneaza bine in echipa, acestea nu reusesc sa reziste intr-un cuplu.

Berbec 

Cei nascuti sub acest semn pot fi creativi, inteligenti, indrazneti, curajosi si energici. in acelasi timp, Berbecii sunt impetuosi, nerabdatori si putin egoisti. Pot fi parteneri care reusesc sa asigure fericirea in cuplu, atunci cand isi gasesc iubirea langa un Leu sau Sagetator, dar exista si varianta in care sunt tentati sa dea bir cu fugitii si sa caute mereu ceva mai bun.

Leu 

Leii sunt oameni calzi si generosi, dar care se lasa usor condusi de nevoia de a fi iubiti si admirati. Ei iubesc lumina reflectoarelor, motiv pentru care, intr-o clipa, pot deveni infideli. Leul si Fecioara au rareori o baza solida pentru o relatie romantica, deoarece ambele semne sunt prea rationale. in schimb, cu nativii din zodia Berbec fac un cuplu reusit, cu sanse de a rezista in timp. 

Balanta 

Desi se afla sub semnul echilibrului, Balanta nu este neaparat un partener statornic. incearca sa-si gaseasca partenerul potrivit si nu se va da in laturi de la a testa terenul pentru a gasi persoana potrivita. Blanda si indragostita de frumusete, armonie si pace, Balanta este partenera ideala pentru orice semn zodiacal. Dar, in eforturile lor de a mentine pe toata lumea fericita, le este greu sa spuna nu. Face echipa buna cu Pesti, Fecioara sau Rac. Feriti-va de partenerii Gemeni sau Taur. 

sursa: adevarul.ro

Adauga un comentariu