Stiri

4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus, primite in 24 ore de la lansare

Publicat: 16 sept. 2014

Apple se mandreste cu un nou record in materie de vanzari – 4 milioane de comenzi pentru telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus primite in 24 ore de la lansare, depasind stocurile de produse alocate pentru precomenzi.

Cererea pentru telefoane iPhone 6 este atat de mare incat chiar si dupa suplimentarea stocurilor multe din precomenzile primite sunt programate pentru livrare cu intarzieri cuprinse intre 7 zile si 4 saptamani. Cu toate astea, termenele de livrare intinse pana in luna octombrie nu par sa fi descurajat fanii Apple.

Spre comparatie, chiar daca nu au fost disponibile si la precomanda seriile de telefoane iPhone 5S si iPhone 5C lansate anul trecut au adunat in week-end-ul lansarii vanzari de 9 milioane unitati. Lansat in anul 2012, iPhone 5 a adunat in primele 24 ore de la lansare 2 milioane de precomenzi.

4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus, primite in 24 ore de la lansare4 milioane precomenzi pentru telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus, primite in 24 ore de la lansare

Ramane de vazut cum vor evolua vanzarile dupa data de 19 septembrie, cand iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor intra oficial la vanzare. Pentru inceput disponibilitatea va fi asigurata in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore si Marea Britanie. Lista va fi extinsa din 26 septembrie cu Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Irlanda, Insula Man, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Tarile de Jos, Noua Zeelanda, Norvegia, Portugalia, Qatar, Rusia, Arabia Saudita, Spania, Suedia, Scotia, Taiwan, Turcia si Emiratele Arabe Unite. Din pacate disponibilitatea si preturile pentru Romania nu sunt cunoscute pana in acest moment.loading...

Adauga un comentariu