Destinatii turistice

Acestea sunt orasele din lume unde te poti retrage, la plaja, cu o suma decenta

Publicat: 19 mai 2019

Toata viata ai visat sa te retragi, la un moment dat, la plaja? Inca poti sa-ti implinesti visul, fara sa simti ca pentru asta trebuie sa platesti cu tot ce ai.

Exista orase in lumea asta unde poti trai cu o suma decenta, de aproximativ 1.500 de dolari pe luna.

1. Pensacola, Florida

Un astfel de exemplu este Pensacola, Florida, SUA, un oras departe de a fi doar o destinatie pentru turisti, conform The Motley Fool.

Intesat de restaurante si muzee, dar si marginit de plaje cu nisip alb, acesta e locul ideal pentru relaxare si explorare. Punctul forte al orasului e ca nu e deloc scump.

Costul mediu al unei case e de 145.000 de dolari, iar chiria e de circa 950 de dolari pe luna.

2. Corpus Christi, Texas

Aflat in Golful Mexicului, Corpus Christi ofera deopotriva un loc retras, pentru relaxare, fiind in acelasi timp si un oras plin de viata, cu o oferta larga in ceea ce priveste activitatile. Poti vedea un acvariu fabulos, un muzeu de arta laudat, iar oferta de restaurante nu e deloc de neglijat, existand cate ceva pentru oricine.

Cat despre plaje, Parcul de stat Mustang e foarte aproape, cu tot cu cei 4.000 de acri de plaja. Si nu e singurul loc cu plaje: acestea se intind pe circa 100 de kilometri, imbinandu-se cu preriile, dunele si alte minuni ale naturii.

O casa aici costa circa 150.000 de dolari, iar chiria e de aproximativ 975 de dolari pe luna.

3. Bay St. Louis, Mississippi

O alta destinatie demna de luat in seama e Bay St. Louis, in statul american Mississippi, un oras pitoresc de 13.000 de suflete, cu un farmec aparte.

Avantajul de a locui aici e Buccaneer State Park, de 400 de acri, perfect pentru cei care iubesc plaja si natura, in general.

In plus, totul e la numai o ora de New Orleans.

O casa aici poate fi cumparata cu pana in 155.000 de dolari si foarte aproape de plaja chiria nu depaseste 1.000 de dolari pe luna. In plus, orasul e foarte prietenos cu pensionarii, in ceea ce priveste taxele.loading...

Adauga un comentariu