Sport

Alianta surpriza! Cristoph Daum, aparatorul lui Hagi: „Mi-am luat notite pentru a-l întelege”

Publicat: 25 sept. 2016

Christoph Daum a sarit în apararea lui Hagi. Selectionerul neamt al României a avut o discutie cu managerul tehnic al Viitorului. „Putem sa învatam unul de la altul”, a spus Daum.

În disputa cu FRF, Gica Hagi are un aparator chiar din partea Federatiei. Selectionerul Christoph Daum a tinut sa aiba o discutie cu fostul sau rival din Turcia, de la care crede ca tot fotbalul românesc are de învatat. La finalul disputei de aseara, dintre Dinamo si Concordia, încheiata cu victoria oaspetilor, tehnicianul german facut mai multe declaratii interesante pe marginea subiectului.

„Mi-am luat multe notite pentru a-l întelege. Pentru mine, Hagi este o persoana fantastica. Are o viziune, face multe pentru fotbalul românesc si cred ca este o persoana importanta pentru viitorul fenomenului. Pentru mine este mereu o placere sa vorbesc cu el si sa-l ascult pentru ca are o mare experienta în România. Putem sa învatam unul de la altul”, a fost declaratia plina de substanta a selectionerului.

Hagi a criticat selectia facuta la loturile nationale de juniori si tineret. Managerul tehnic al Viitorului s-a plâns de faptul ca fiul sau, Ianis, în vârsta de 17 ani, transferat la Fiorentina, nu s-a bucurat de o promovare la un lot national superior, dar si ca Florin Tanase nu a fost selectionat la lotul de seniori.loading...

Adauga un comentariu