Local

Amenzi de 100.000 de lei pentru poluarea din Iasi

Publicat: 24 mart. 2019
1

Comisarii din cadrul Garzii Nationale de Mediu-Comisariatul Judetean (GNM) Iasi au efectuat mai multe controale in ultima luna, atat la persoane fizice, cat si la persoane juridice.

Citeste si: Amenzi de peste un milion de lei, date de Garda de Mediu Iasi

In urma verificarilor au fost constatate mai multe abateri de la legislatia in vigoare, pentru care s-au aplicat 12 amenzi in valoare de 100.000 de lei. Neconformitatile constatate in urma efectuarii controalelor sunt lipsa actelor de reglementare pentru proiecte sau activitati, nerespectarea prevederilor autorizatiilor de mediu, nedepunerea declaratiilor la Fondul pentru Mediu, nerespectarea prevederilor privind gestionarea uleiurilor uzate, neprelungirea numarului de înregistrare în Registrul National de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice, desfasurarea activitatii de acvacultura fara licenta, neasistarea persoanelor împuternicite cu inspectia si nepunerea la dispozitie a documentelor relevante controlului.

Comentarii
  • Bai, e rau de tot cu poluarea. Nu poti sa respiri si vine vara. Ce faci? Stai ca sobolanul cu geamurile si usile inchise? Duhoarea si otrava nu sunt filtrate de aerul conditionat!!!

Adauga un comentariu