Local

Audi A4 burdusit cu tigari de contrabanda, descoperit in Iasi

Publicat: 30 aug. 2015
1

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera ieseni au oprit in trafic, pe raza localitatii Carlig din judetul Iasi, un autoturism marca Audi A4, in care se aflau doi cetateni romani, despre care existau informatii ca au preocupari in sfera transportului tigarilor de contrabanda. La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite sase colete in care se aflau tigari marca Plugarul de provenienta Republica Moldova.

In vederea unui control amanuntit, autoturismul si persoanele in cauza au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. In urma inventarierii tigaretelor, s-a descoperit un numar de 98.800 de tigarete marca Plugarul,  in valoare de 43.700 lei.

„Politistii de frontiera au intocmit barbatilor lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzare a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia, iar tigarile in valoare de 43.700 lei, si autoturismul, in valoare de 14.142 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii”, au declarat reprezentantii Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu