National

Avocatul familiei Luizei Melencu, dezvaluiri din casa lui Gheorghe Dinca: ”Foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase”

Publicat: 19 aug. 2019

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat, astazi, ca anchetatorii urmeaza sa curete curtea de la Caracal pentru a putea patrunde si in casa lui Gheorghe Dinca pentru a ridica mai multe probe. Avocatul spune ca in casa crimninalului sunt „multe nemernicii”.
Dupa ce se va elibera toata curtea (de la domiciliul lui Dinca, n.r.), se va intra si in casa si se va vedea ce este acolo. Din punctul meu de vedere, in acea casa sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase”, a precizat avocatul.

Avocatul Tonel Pop vorbeste despre "castana fierbinte" din curtea DIICOT, in cazul crimelor de la Caracal

„Peretii – mereu incerca (Dinca, n.r.) sa ii mai acopere cu cate ceva. Nu glet normal, atentie: ciment peste ciment. Ceea ce nu cred ca era un lucru ok”, a spus avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, la sediul DIICOT, unde a asistat la audierile din dosarul Caracal. Luni, perchezitiile au fost reluate la locuinta lui Dinca, verificandu-se, potrivit unor surse judiciare, si peretii cu scannerul in cautarea de noi probe.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit