Actualitate

Conferinta la Dieceza de Iasi a Bisericii Romano – Catolice. Sute de mii de oameni prezenti la vizita Papei Francisc in Capitala Moldovei – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 26 mart. 2019

UPDATE: Se asteapta peste 150 mii de persoane la eveniment. Organizarea va incepe cu cateva zile inainte, zona centrala urmand a fi inchisa cu circa 5 km de garduri de protectie. Scena din fata Palatului Culturii va avea o latime de 50 metri. Papamobilul in care se va afla Sfantul Parinte va fi produs de Grupul Dacia Renault.

 

Stire intiala: Astazi, cu ocazia vizitei papei Francisc in Romania, incepand cu ora 10.00, in cadrul Episcopiei Romano-Catolice de Iasi va avea loc o conferinta la care va participa comisia de pregatire a vizitei Sfantului Parinte. La conferinta va lua cuvantul PS Petru Gherghel – episcop al Diecezei Romano-Catolice de Iasi; PS Aurel Percaepiscop auxiliar de Iasi, coordonatorul comisiei locale de organizare; Mihai Chirica – primarul municipiului Iasi; pr. Daniel Iacobut – responsabil cu organizarea celebrarilor liturgice la nivel diecezan; pr. Adrian Blajuta – responsabil cu mass-media la nivel diecezan.

Conferinta va avea loc in Aula „Anton Durcovici” de la subsolul catedralei "Sfanta Fecioara Maria, Regina" din Iasi.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit