National

CULMEA MARLANIEI. Pelerinaj cu manele, mici si bere de Sfanta Maria – VIDEO

Publicat: 15 aug. 2013
S-au dus vremurile cand pelerinii veneau sa se inchine de sarbatori in liniste si rugaciune. Acum moda dicteaza ca momentul sa fie marcat cu manele, mici, bere si cu o harmalaie de nedescris. De exemplu, la Tismana, in Gorj, sute de rromi au facut un adevarat circ cu mancare si dans.

Pentru a evita o situatie similara, autoritatile de la Curtea de Arges au evacuat 3.500 de pelerini, majoritatea petrecareti, din curtea manastirii. Calugarii s-au saturat si ei sa praznuiasca Adormirea Maicii Domnului in haosul produs de manele. Turma de petrecareti s-a declarat, insa, revoltata.
 

„Si-au batut joc de noi. Nu o sa mai venim. Preotii, Dumnezeu sa ii vada!. Acuma si biserica s-a facut perversa. Ne da afara”, a filosofat unul dintre pelerini. Primaria Curtea de Arges le-a pregatit petrecaretilor un teren special de campare peste noapte, la iesirea din oras. Acolo, cei veniti special pentru sarbatoate au petrecut cu mici, bere si manele, potrivit rtv.net.


loading...

Comentarii
  • OARE IN EUROPA TOT ASA AR FACE? GREDETI CÅ VOR FI TOLERATI ACESTI NE-SPÅ- LA-TI, TI-GA-NI BO-RI-TI SÅ-SI BATÅ JOC DE RELIGIE, ASA CUM FAC CI-O-RI-LE ASTEA. MUSULMANII TOT ASA FAC? S-AU IAR IPUSCA PE LOC? ÅSTEA REPREZINTÅ CULTURA,CIVILIZATIA,VIITORUL SI CRESTINISMUL MANELIZAT AL ACESTEI TÅRI

  • Nu vad asa o mare diferenta intre ce au facut romii,sau romanii care merg astazi la biserica. De de dimineata femeile din cartierul meu au mers la biserica cu panerele pline cu mancare. Le pazesc pe o masa special pusa unde se enoriasele aduc mancare de obicei,iar la sfarsitul slujbei dupa ce preotul sfinteste mancarea, ele isi impart intre ele produsele,dupa care pleaca acasa.Romii au adus si ei mancare,numai ca nu mai au rabdare sa fie sfintite de preoti si incep sa manance mai devreme.Mancarea ii aduna si pe unii si pe altii.

  • BYCU SÅRACULE SPER CÅ TE-AI LIPIT SI TU LA MASÅ? DACÅ TU ATIT AI INTELES LA PAILE DIN CAPU TÅU RÅSPUNSU E PE MÅSURÅ, FÅRÅ NUMÅR, FÅRÅ NUMÅR, FÅRÅ NUMÅR!!!!!!

Adauga un comentariu