Mozaic muzical

El este un artist talentat, dar putini stiu ce face sotia lui! Cu ce se ocupa Loredana

Publicat: 25 iul. 2018
3

Precum Bogdan ”Bodo” Marin, care propavaduieste mesajul crestin in melodiile Proconsul, Loredana, sotia sa, si-a luat rolul de conferentiar avand un scop similar. Cea care ii este alaturi rockerului acasa, dar si sub acoperisul Casei Domnului, a sustinut o conferinta menita a incuraja si inspira adolescentele sa creasca sub semnul credintei.

'Ne dorim ca fetele sa stie ca Dumnezeu le iubeste si ca are un plan pentru vietile lor!', este mesajul prin care conferentiarele, in randul carora a intrat si Loredana Marin – care a acceptat acest rol in calitate de femeie ce traieste in credinta – au petrecut doua zile la Biserica 43 din Bucuresti.

Loredana le-a vorbit tinerelor despre activitatile pe care le presupune viata traita in credinta si a condus rugaciunile colective, a luat masa cu 'enoriasele' si a coordonat jocuri si concursuri in comunitatea de fete inscrise.

Loredana, sotia lui Bodo, pregateste adolescente in conferinte crestine

Bodo si Loredana s-au pocait in urma cu opt ani, dupa exemplul colegilor sai din Proconsul -Robert Anghelescu si Dragos Dinca (in acelasi lacas de cult in care mai canta si Dida Dragan), si sunt incantati de alegerea facuta, mai ales solistul, bucuros ca se poate exprima altfel decat in slujbele ortodoxe.

'Il laudam pe Domnul prin cantece ritmate, in purul stil Proconsul, acompaniati de instrumentele noastre'. Bodo marturiseste ca are deja multe piese cu mesaj crestin, un bun exemplu ar fi piesa 'Sunt al tau', ale carei versuri sunt scrise de sotia chitaristului Dragos, de asemenea pocaita.

Adauga un comentariu