Economic Local

Firmele mici si mijlocii pot depune proiecte pentru parteneriate in cercetare-inovare

Publicat: 10 ian. 2018
1

Pe 25 ianuarie se deschide apelul de investitii pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii pentru implementarea programelor de cercetare – inovare în parteneriat cu o entitate de inovare si transfer tehnologic.

Citeste si : Seminarii dedicate IMM-urile inovative din regiunea Nord-Est

La nivelul judetului Iasi, valoarea cumulata a afacerilor derulate de IMM-uri a fost de aproximativ 3,25 miliarde de euro pe parcursul anului trecut, insa multe companii mici si mijlocii care au fost infiintate exclusiv pentru a primi finantare in cadrul programului Start Up-Nation nu au primit finantare nici dupa 6 luni de la acceptarea proiectelor.

Citeste si : Iesenii sunt interesati de infiintarea IMM-urilor

Ghidul solicitantului publicat recent pentru parteneriate in cercetare-inovare contine informatiile specifice necesare în vederea deschiderii apelului de proiecte POR/2017/1/1.1.C./1 referitoare la specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, criterii de evaluare, o descriere a etapelor de verificare, evaluare si contractare a proiectelor.

Citeste si : Primaria Iasi a gasit o firma pentru promovarea IMM-urilor

De asemenea, sunt incluse instructiuni de completare a cererii de finantare de catre solicitanti. Depunerea cererilor de finantare se face utilizând sistemul electronic – aplicatia MY SMIS în perioada 25 ianuarie 2018, ora 10:00 – 25 iunie 2018, ora 10:00.
 

 

 

 

Adauga un comentariu