Magazin

Gigi Becali, LOVIT acolo unde il doare mai tare. Ar putea pierde STEAUA in instanta

Publicat: 12 ian. 2014
1

Steaua, brandul pe care Gigi Becali l-a inregistrat la OSIM in urma cu 10 ani, ar putea avea in curind alt proprietar, a anuntat Daily Business.

Marca “Steaua Bucuresti” a fost inregistrata de Gigi Becali in 2004, iar pe 29 ianuarie 2014 va expira acest drept de folosinta. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a demarat acum procedura de inregistrare a aceleiasi marci, depunind la OSIM o cerere la finalul anului trecut. Conform sursei amintite, clubul armatei doreste sa inregistreze si marca “Fotbal Club Steaua Bucuresti Citius Altius Fortius”.

Vezi si VESTE BOMBA pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera NU VA MUNCI la clubul lui Hagi

Oficialii clubului din Ghencea trebuie sa reinscrie la OSIM marca clubului, acolo unde, teoretic, au prima optiune, doar ca aceasta nu se afla tocmai in regula. Conform sefului Clubului Sportiv al Armatei Steaua, George Boroi, conducatorii echipei de fotbal, care a iesit de sub tutela MApN in 1997, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, altfel riscind sa piarda atit sigla, cit si denumirea!

Vezi si Gigi are problemele GRAVE! “DURERILE SINT IMENSE!”

Boroi sustine ca Steaua utilizeaza ilegal emblema si denumirea, cele doua apartinind clubului Armatei.

“Asteptam si sintem curiosi cum vor inregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea sigla, dar i-au adaugat doua stelute deasupra, care simbolizeaza cistigarea a peste 20 de titluri. Ea apartine Armatei. Nu tine modificarea asta, nu ne pot pacali. Daca vor sa le utilizeze, sa se puna cu noi la masa discutiilor, ne putem intelege. Dar ei nu vor! Asa ca sa schimbe denumirea sau emblema. Daca le vor inregistra pe aceleasi, sa stie ca ii vom da din nou in judecata si vor pierde. Mai avem un proces cu ei pe speta asta, de doi ani”, a declarat George Boroi pentru FANATIK.

Vezi si Rusii au facut un TOP in care l-au introdus si pe Gigi Becali. Vezi despre ce este vorba
Adauga un comentariu