Diverse

Horoscop amoros pentru luna aprilie 2018. 2 zodii sunt cerute in casatorie

Publicat: 11 apr. 2018

Astrele prevad o situatie amoroasa interesanta pentru zodiile de aer si de pamant. Iata ce prevede horoscopul amoros pentru luna aprilie 2018.

Berbecii au o luna extrem de fierbinte din punct de vedere sexual. Isi vor schimba complet viata si vor avea parte numai de surprize. Nu e exclus ca femeile Berbec sa fie cerute in casatorie.

Taurii au si ei multe lucruri de invatat din punct de vedere sentimental de la cei din jur. Isi pot repara relatia cu ajutorul sfaturilor de la cei varstnici.

Gemenii sunt pe culmile fericirii. Vor cunoaste persoane noi, oameni minunati, persoane alaturi de care pot incepe, de ce nu, ceva frumos. La finalul castingului s-ar putea alege cu iubirea vietii lor.

Racii au si ei o perioada favorabila din punct de vedere amoros. Vor fi cadorisiti cu tot felul de complimente, de gesturi de afectiune rare.

Leii continua sa traiasca precum adolescentii. Vor iubi ca in liceu si se vor simti in largul lor.

Fecioarele au si ele o perioada fericita. Vor fi puse in fata unor situatii interesante din punct de vedere sentimental. Trecutul se intoarce intr-o oarecare forma in viata lor.

Balantele incep o poveste noua de iubire undeva dupa a doua jumatate a lunii. Din 20 aprilie nu e exclus sa fie cerute in casatorie.

Scorpionii si Sagetatorii sunt cam la acelasi nivel sentimental vorbind. Discutiile cu partenerul de viata pot aparea tocmai de la… viziunea fiecaruia despre sex.

Capricornii au de facut o serie de promisiuni persoanei iubite. Dispare orice teama, orice stres si devin mai deschisi la dialog.

Varsatorii sunt intr-o faza extrem de frumoasa a vietii lor. Redescopera fiorii iubiri si se simt fericiti.

Pestii sunt si ei in lumea lor. Iubirea pluteste in aer pentru ei. Au parte numai de bucurii. Sunt in al noualea cer.

preluat de pe teoloading...

Adauga un comentariu