Actualitate

Liderul social-democratilor din Parlamentul European l-a „urechit” pe teribilistul Catalin Ivan. Iata intreaga intamplare

Publicat: 26 sept. 2018
1

Rebelul din PSD a reusit sa se faca de ras inca odata, de data aceasta in plenul Parlamentului European. Catalin Ivan, mereu obisnuit sa se pozitioneze impotriva partidului care l-a facut europarlamentar, a fost atentionat de insusi liderul grupului SD, Udo Bullman, pentru a se potoli.

In sedinta de astazi din Parlamentul European, unde a fost prezent si premierul Viorica Dancila, agitatorul Ivan a atacat din nou grupul politic din care face parte, lucru ce l-a enervat pe Bullman. Intreaga intamplare a fost relatata de europarlamentarul PSD Razvan Popa.

Citeste si: Catalin Ivan, un catel fara stapan care isi face in continuare imagine pe banii romanilor. Nu a facut nimic pentru tara, dar cauta atentie. Iata ultima lui gaselnita

”Toata lumea discuta si dezbate zicerile lui Catalin Ivan de la sedinta SD din Parlamentul European unde a fost prezent si premierul Viorica Dancila. Ceea ce nu se spune este modul in care liderul grupului SD, germanul Udo Bullman, l-a pus la punct pe Ivan, imediat dupa interventia acestuia.

Bullman i-a atras atentia ca, potrivit statutului grupului, S&D poate exclude persoane, nu delegatii intregi asa cum solicita Ivan fluturand prin presa, iar aceasta doar daca au un comportament neadecvat. Si a mai punctat liderul S&D, elegant, dar taios, ca ar fi fost frumos din partea lui Ivan, ca atunci cand ii mai adreseaza scrisori si epistole, acestea sa ajunga prima data la el si sa nu fie nevoit sa le citeasca in presa.” a scris europarlamentarul PSD Razvan Popa, pe Facebook. 

Probabil Catalin Ivan ar trebui sa se gandeasca mai bine la slabele sale performante ca europarlamentar si mai degraba sa promoveze proiectele Romaniei, in loc sa se poarte ca un copil rasfatat care nu a mai primit atentie. Prin atitudinea sa nu reuseste decat sa ne faca de ras in fata europenilor, iar acest lucru nu este deloc benefic pentru tara.

Comentarii
  • Fa IVANhoe, nu-l mai tine in brayte pe criminalu nazist dracNEA, singurul vinovat de HOLOCAUSTUL romanilor din 1990 si pana pe 10 august 2018 !

  • Da, exista si astfel de oameni. E o explicatie simpla, de la prea mult bine unii oameni se prostesc, mintea lor o ia pe miristi inverzite, unde nu e nici durere, nici intristare, nici suspin. Madam Pipirău e intr-un etern scandal cu cine se nimereste. Monica, baba nebuna care ar denunta in PPE inclusi sfintii din calendar. Florin Badita, chiloțarul de la metrou, amator de fumuri si prafuri. Catalin, viclean copil de casa, despre care stim ca daca n-ar fi fost facut om de catre pesedisti, era un te miri cine. Etc. Cum ii poti ucide pe insii astia ? Simplu, trimite-i sa presteze o munca utila societatii. Efect letal garantat.

  • psd-ul asta nua avut noroc la tineri nici intri legislatura ,s-a procopsit numai cu nulitati incepand cu gabita ,cu antoanela (ea cea vesnic indragostita si parasitoare de sot) ,ivan un nemernic care vb numai prostii care parca e drogat tot timpul si are aceeasi tema -sa atace Romania si pe romani si care i-a atacat pe toti cei care l-au facut om cu bani multi , silviu cu amanta la purtator pe holurile parlamentului de se crucesc si cei mai nespovediti ca el ,si toti ceilalti care habar nu au pe ce lume traiaesc pacat ca pleaca vulpoii batrani si vin in urma lor numai sacali ordinari

Adauga un comentariu