Eveniment-Social

Momente de spectacol pentru invatamantul iesean in cadrul Galei Excelentei in Educatie – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 24 nov. 2015
1

@ Ieri, in cadrul Galei a fost decernat si premiul „Elevul Anului 2015”, acesta fiindu-i atribuit lui Tudor Cristian Cozma, elev in clasa a X-a la Colegiul National Emil Racovita @ Acesta s-a remarcat de-a lungul timpului prin premiile obtinute la diferite olimpiade nationale si internationale, unde a obtinut medalii si trofee @ Manifestarea continua si astazi, la Colegiul National Costache Negruzzi @ In total, peste 600 de elevi si profesori ieseni sunt premiati de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) in cadrul Galei Excelentei in Educatie

Evenimentul ajuns la cea de-a IV-a editie are loc in aceste zile. Deja, ieri, festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate de exceptie la olimpiadele si concursurile nationale si internationale si a profesorilor indrumatori, organizata de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ), a debutat la Biblioteca Centrala Universitara (BCU) Mihai Eminescu. Totul va continua astazi, 25 noiembrie 2015, incepand cu ora 11:00, la Colegiul National Costache Negruzzi, la initiativa inspectorului scolar general, prof. dr. Camelia Gavrila.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video de la eveniment.

Elevul Anului 2015 la Iasi provine de la colegiul Racovita

Un moment special legat de Gala Excelentei in Educatie a fost acordarea premiului „Elevul Anului 2015„, acesta fiindu-i atribuit lui Tudor Cristian Cozma, elev in clasa a X-a la Colegiul National Emil Racovita. Printre coordonatorii acestuia este chiar si directorul unitatii de invatamant, prof. Paula Gavrilescu. „Ceea ce am obtinut eu presupune multa munca, stres, oboseala si devotament, atat al elevului si al profesorului coordonator. Pot sa spun ca le sunt foarte recunoscator dascalilor mei. Viitorul, acum, nu stiu ce-mi va realiza, insa cert este ca imi doresc sa pot ajuta foarte mult oamenii prin ceea ce fac si invat”, a transmis Tudor.

Citeste si: Scoala ieseana in sarbatoare. Incepe Gala Excelentei in Educatie

Citeste si: Editia din acest an a Galei Excelentei, finalizata cu succes de Inspectoratul Scolar

Pe de alta parte, initiatoarea acestei importante actiuni educationale pentru intreg judetul Iasi, prof. dr. Camelia Gavrila – sefa ISJ, a tinut sa arate ca intreaga Gala este o dovada de recunoastere a performantei in educatie. „Gala Excelentei 2015 continua traditia nobila a omagierii elevilor si profesorilor care au confirmat valoric prin reusite la olimpiade si concursuri, ilustrand astfel comunicarea culturala profunda intre maestri ai educatiei si discipoli pasionati de stiinte, arte, sport sau tehnica. Alaturi de cele doua zile de festivitati, in completarea activitatilor de pregatire derulate prin Centrul de Excelenta, consemnam si aparitia unui nou numar al Revistei Excelsior, reconstituire a unei istorii recente a succeselor scolii iesene, elogiere a profesorilor care au modelat elevi de exceptie, pasionati, studiosi si talentati. Inspectoratul Scolar Judetean Iasi isi reconfirma optiunea pentru educatia de calitate, pentru standarde inalte si posibilitatea de a oferi elevilor oportunitati de formare si devenire profesionala, armonizand preocuparile si parteneriatele spatiului comunitar iesean, fiind interfata necesara care reuneste lumea scolii, mediul academic, zona administrativa, lumea economica, sub zodia educatiei si performantei de inalt nivel”, a subliniat prof. dr. Gavrila.

Citeste si: Premii deosebite, oferite de Inspectoratul Scolar Iasi, pentru elevi din Republica Moldova

Adauga un comentariu