Secretele istoriei

Motivul real pentru care a fost ucis Nicolae Ceausescu. Nimeni nu a vorbit despre asta

Publicat: 18 sept. 2019

Cei care iubesc adevarul, au tot insistat sa-l caute, indiferent de cati ani s-au asternut peste acesta. Cu toate ca au trecut zeci de ani de la finele regimului comunist, abia acum ies la iveala povestile extrem de bine ascunse de liderii regimului. Care este motivul adevarat din spatele sinuciderii bruste al fostului presedinte al Romaniei?

Motivul real pentru uciderea sotilor Ceausescu?
Toti romanii au la cunostinta episodul uciderii sotilor Ceausescu in stil mafiot, cu rafale de Kalashnikov, in ziua de Craciun. Bucuria a fost mult prea mare pentru romani ca sa mai aiba loc de indoieli si de diverse intrebari la adresa scenei. Cu toate astea, judecata sumara si cam stamba da si acum de banuit. Totul a fost pe repede inainte, astfel ca abia acum, dupa ce lucrurile s-au digerat bine, motivele reale ies la iveala. Petre Roman, alaturi de restul asasinilor au afirmat ca:

„ex presedintele Romaniei si sotia sa, Elena Ceausescu, nu au fost condamnati de un tribunal oficial. Au fost executati potrivit unei hirtii, scrisa si semnata la data de 23 decembrie 1989 de catre Ion Iliescu, data la care acesta nu avea nicio calitate oficiala in conducerea statului roman, in afara de cea de sef al gastii de „profitori sub acoperirea” de revolutionari, ce incercau anihilarea adevaratilor revolutionari, pentru a nu scapa din mina puterea. Conform zicalei „frica pazeste bostanaria”, la scut timp dupa asasinarea celor doi, de teama ca poate le va veni rindul si lor, calaii au trecut urgent la abolirea pedepsei capitale in Romania, iar unii au parasit Tara. Ceausestii au fost ucisi cu singe rece, iar cei implicati in asasinarea cuplului prezidential ar trebui sa raspunda in fata legii. Acum!”

Acum…ori niciodata!

Fostul presedinte al Romaniei gandea si actiona romanesc pe planul international, astfel ca trebuia eliminat si inlocuit cu o marioneta care gandea si actiona dublu: in favoarea marilor puteri capitaliste si intr-o buna conexiune cu Moscova.

De altfel, decesul liderului comunist era o piesa bine mutata dat fiind faptul ca le cam statea in cap si occidentalilor. Se pare ca, de fapt, a fost omorat pentru ca a ridicat tara de la nivelul de semifeudalism la cel al civilizatiei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit