International

Papa Francisc a gazduit o romanca fara adapost care a nascut pe strada

Publicat: 20 ian. 2016
1

Papa Francisc a ordonat gazduirea temporara a unei romance fara adapost care a nascut in cursul noptii de marti spre miercuri in Piata Sfantul Petru de la Vatican.

O romanca in varsta de 37 de ani, fara adapost, a nascut o fetita, in cursul noptii de marti spre miercuri, in Piata Pius al XII-lea, la intrarea in Piata Sfantul Petru, informeaza La Repubblica.

Femeia a fost ajutata sa nasca de agenti de politie, pana la venirea unei ambulante care a transportat-o la spital. Romanca a dat nastere unei fetite sanatoase, cu greutatea de 2,9 kilograme.

Auzind de acest caz, Papa Francisc l-a trimis pe principalul sau asistent, parintele Konrad Krajewski, pentru a oferi gazduire temporara romancei si familiei acesteia la un adapost monahal situat in Primavalle, la periferia Romei.

„Daca este adevarat ca Papa Francisc ne-a oferit gazduire pentru un an, vom romane aici, altfel vom merge in Anglia„, a declarat concubinul romancei.

„Inainte de a veni aici, am fost in Franta si in Spania, de unde am plecat acum patru luni, pe jos. Mai avem un copil, nascut in Spania, dar care acum este in Romania”, a explicat barbatul.

Comentarii
  • IN CE STADIU DE DEGRAD A AJUNS ROMANIA.TINARA DE 36 ANI A NASCUT PE TROTUAR LA SF.PETRO,BISERICA ORTODOXA ISI PUNE KG.DE AUR PE EI SI CONSTRUIESC CADEDRALA NEamului cu bani de la stat in mare parte ,IN LOC SA SE FACA LOCURI DE MUNCA,PENTRU TINERII ROMANI,SA CREEZA CONDITII CA TINERETUL SA NU FIE CONSTRINS SA CERSEASCA IN STRAINATATE,CA NU NUMAI TIGANII CERCESC,AM AJUNS SI NOI ROMANII GET,BEGET SA CERSIM PE LA STRAINI.BISERICA SI POLITICIENII ROMANII SE LAFAIESC IN DOMENII ,VILE LUXOASE etc TINERELE ROMANCE NASC PE TROTUARELE STRAINATATII. NU AM AUZIT CA REPREZENTANTII BISERICII ORTODOXE SA IA POZITIE IMPOTRIVA CORUPTIEI,LIPSEI LOCURILOR DE MUNCA SI DIMPOTRIVA EI SUNT MARII CORUPTI,CARE NU LE MAI AJUNGE. RUSINE ROMANIEI CU TOATE INSTITUTIILE STATULUI MAFIOT ROMAN.

Adauga un comentariu