Actualitate

Prima reactie a lui Razvan Cuc, noua propunere pentru Ministerul Transporturilor

Publicat: 20 feb. 2019
1

Deputatul PSD Razvan Cuc multumeste, intr-o postare pe Facebook, dupa nominalizarea la Transporturi, premierului Dancila pentru incredere, presedintelui Dragnea ca a crezut in el si liderului PSD Neamt, al carui membru este, pentru sustinere. "Preiau cu si mai multa hotarare proiectele de infrastructura", spune el, potrivit news.ro.

"Multumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat in cadrul sedintei CEX si in special premierului Viorica Dancila pentru increderea de-a face parte din echipa sa, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru ca a crezut in mine dar si liderului PSD Neamt, Ionel Arsene, pentru ca m-a sprijinit cu toata determinarea. Votul primit astazi ma onoreaza si ma determina sa preiau cu si mai multa hotarare proiectele din infrastructura care asteapta sa fie solutionate de luni bune", scrie Cuc. El se declara constient ca "Ministerul Transporturilor are nevoie urgenta de un titular care sa puna in practica proiectele de infrastructura pentru 2019, mai ales intr-un moment in care detinem Presedintia rotativa a Consiliului UE si avem pe agenda europeana foarte multe dosare care tin de Ministerul Transporturilor".

Cine este deputatul Razvan Cuc, propunerea PSD pentru functia de ministru al Transporturilor

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti seara, ca va trimite presedintelui Klaus Iohannis propunerile pentru ministerele Dezvoltarii si Tranposturilor, dupa ce Comitetul Executiv al PSD a votat. Propunerile sunt Daniel Suciu, liderul deputatilor PSD, pentru Dezvoltare si Razvan Cuc pentru Transporturi. ”Il voi si suna pe domnul presedinte Iohannis si sper ca de aceasta data sa fim cu totii responsabili”, a spus premierul. Razvan Cuc era pana recent membru PSD Giurgiu, insa s-a transferat la Neamt tocmai din cauza conflictuli cu liderul de la Giurgiu, Niculae Badalau. Acesta din urma a si anuntat marti ca PSD Giurgiu nu il sustine pe Cuc pentru Ministerul Transporturilor. Mutarea lui Cuc la Neamt a fost criticata in sedinta CExN si de Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea.
Adauga un comentariu