Stiri

Primul smarthphone quad core Ascend D1 Q

Publicat: 17 feb. 2012

In cateva zile la evenimentul Mobile World Congress, din Barcelona, vor fi anuntate foarte multe smartphone-uri cu procesoare quad core, decalajul dintre perioada de anuntare si momentul in care un nou dispozitiv ajunge in mainile utilizatorilor s-ar putea sa fie asa de mare la majoritatea producatorilor, incat utilizatorii entuziasti sa nu poate pune mana prea curand pe ele.

Scenariul s-ar putea sa-i ocoleasca insa pe cei de la Huawei, care vor sa grabeasca un pic lansarea noului Ascend D1 Q. Desi de cele mai multe ori ataca zona mainstream de produse, in acest caz Huawei a creat un produs de varf cu un procesor Quad Core Tegra 3 si, desigur, Ice Cream Sandwich.

Pentru a intari aerul exclusivist al acestui model, Huawei plaseaza Ascend D1 Q intr-o noua serie de aparate intitulate Diamond. Acest produs, impreuna cu alte cateva terminale pentru utilizatorii mai pretentiosi, la capitolul specificatii se incadreaza in noua politica de branding a companiei. Practic, de acum inainte Huawei vrea sa produca „cele mai rapide si mai performante smartphone-uri din lume”.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit