Sport

Romania nu isi revine! Infrangere la scor in fata Frantei. Ce facem la Olimpiada?

Publicat: 24 iul. 2016

România a pierdut, scor 18-24, meciul jucat impotriva Frantei, în a doua partida din cadrul ”Turneului Celor Patru Natiuni” de la Ulstein (Norvegia), competitie amicala si pregatitoare în vederea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Înfrangerea la 11 goluri cu Norvegia (scor 21-32) nu pare sa fi fost o întâmplare. Tricolorele nu si-au revenit si au pierdut din nou, de data aceasta la sase goluri, în fata Frantei. Prima repriza a fost cu adevarat una de cosmar, elevele lui Thomas Ryde reusind sa marcheze doar sapte goluri. În debutul meciului, reprezentativa Hexagonului a condus cu 7-0 si 10-2.

Cele mai bune marcatoare din echipa României au fost Eliza Buceschi, Melinda Geiger si Gabriela Perianu cu trei goluri. Pentru Franta, s-au remarcat Siraba Dembele, cu sase goluri, Alisson Pineau si Alexandra Lacrabere, cu câte patru goluri, au fost cele mai bune marcatorare.

Aseara, România a jucat ultima partida din cadrul ”Turneului Celor Patru Natiuni” , cu nationala Spaniei. Începând cu data de 5 august, nationala României participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Competitia ce se desfasoara în Brazilia va lua sfârsit pe 21 august.loading...

Adauga un comentariu