Magazin

S-a gasit un SUSPECT in cazul pozelor furate din telefoanele vedetelor de la Hollywood

Publicat: 03 sept. 2014
1
Scandalul de la Hollywood din jurul fotografiilor intime cu mai multe vedete ce au fost victimele unui hacker continua. FBI a inceput sa investigheze cazul si principalul suspect e un american de 26 de ani.
Potrivit presei americane, principalul suspect in cazul furtului de poze nud cu Jennifer Lawrence, Rihanna si mai multe vedete de la Hollywood cu ajutorul aplicatiei iCloud este Bryan Hamade din statul Georgia, care e de profesie inginer software.
Dupa ce acesta a reusit sa fure imaginile cu vedetele care s-au pozat in ipostaze intime, el a incercat sa le vanda si pe un alt site celebru, cerand 100 de dolari pentru fiecare. Totodata, el a anuntat ca are poze intime furate din telefoanele a 425 de dive din showbiz.

Citeste si: FBI a declansat o ANCHETA in cazul pozelor cu vedete aparute pe internet

Cu toate acestea, dupa ce a fost descoperit, Bryan a negat ca el a postat imaginile reale si ca doar a vrut sa scoata niste bani de pe urma scandalului. Pe de alta parte, un alt hacker ce foloseste user-ul “OriginalGuy” a postat un mesaj, ieri dimineata, in care a tinut sa precizeze ca “spargerea” a fost un complot in care au fost implicati mai multi indivizi, iar rezultatele au venit in urma “mai multor luni de munca lunga si grea”.
Acesta le-a multumit sustinatorilor care au repostat unele poze ce au fost sterse dupa ce avocatii vedetelor au interzis publicarea imaginilor, amenintand cu chemarea in instanta. Totodata, hackerul a mai spus ca va mai incarca imagini compromitatoare in schimbul unei sume de bani in moneda virtuala Bitcoin, dupa ce isi va muta locatia pentru a nu fi descoperit de agentii FBI, care au inceput o ampla ancheta.

Citeste si: Jennifer Lawrence si alte vedete GOALE pe internet. Fanii sunt in delir

 Adauga un comentariu