Eveniment-Social

Slabeste spectaculos cu suplimentul alimentar Pagosten de la Ropharma!

Publicat: 27 oct. 2015
Pentru a veni in sprijinul persoanelor care se lupta cu surplusul de kilograme, afectiunile adiacente acestuia, dar si pentru a evita oscilatiile nedorite de greutate, Ropharma a lansat Pagosten, un produs inovator, fara reactii adverse, destinat managementului greutatii corporale si imbunatatirii metabolismului – „motorul” ce transforma caloriile in energie. Pagosten reprezinta o combinatie inovativa a doua componente active: penta-acetil-glucoza si inulina. Penta-acetil-glucoza constituie o forma usor administrabila de acid acetic (otet). Acesta este un remediu vechi si recunoscut in curele de slabire, prin scaderea nivelului de zahar din sange, reducerea apetitului si mentinerea unei senzatii de satietate prelungite. In plus, studiile au demonstrat ca otetul aduce beneficii suplimentare corpului, prin scaderea nivelului colesterolului rau si cresterea celui bun.
Cel de-al doilea ingredient, inulina, este o fibra solubila utila in curele de slabire datorita senzatiei de satietate pe care o determina, fara a creste nivelul de zahar din sange sau a mari numarul de calorii. Un alt beneficiu pe care inulina il aduce organismului se reflecta asupra sanatatii intestinului, datorita proprietatilor sale prebiotice, favorizand dezvoltarea bacteriilor bune si deci, contribuind la un bun tranzit intestinal si prevenirea bolilor digestive. De asemenea, cercetarile au demonstrat ca 6 g de inulina au aceeasi capacitate de supresie a poftei de mancare cu echivalentul a 260 calorii. Totodata, inulina stimuleaza absorbtia calciului, reduce concentratia glucozei in sange si imbunatateste metabolismul.
Pagosten, suplimentul alimentar Ropharma poate fi administrat cu 30 de minute inainte de mese, 3-6 comprimate/zi fractionate in 3 doze sau in functie de greutatea corporala. In general, o cura dureaza pana la 3 luni, urmata de o pauza de o luna, apoi administrarea se poate relua. Durata curelor se stabileste diferentiat, in functie de greutatea corporala. Profita acum de SUPER OFERTA PAGOSTEN -30% REDUCERE disponibila in farmaciile Ropharma din toata tara!


loading...

Adauga un comentariu