Magazin

Smiley, declaratii incredibile: Am PLANS dupa despartirea de Laura Cosoi!

Publicat: 13 mart. 2013
1

Celebrul cantaret si producator a oferit revistei Ciao! un interviu fara perdea. Cu o sinceritate debordanta, Smiley a vorbit, printre altele, despre relatia cu Laura Cosoi, dar si despre despartirea de blonda si momentele grele care au urmat.

Artistul a raspuns la toate intrebarile cu maxima sinceritate si nu a ocolit subiectele sensibile, precum detaliile spumoase ale povestii de iubire dintre el si Laura Cosoi sau cele mai putin fericite ale perioadei ce a urmat despartirii, dupa cinci ani plini de pasiune.

„Nu am decat lucruri frumoase de spus despre Laura. Este o femeie care reprezinta ceva pentru mine. Nu stiu daca a fost femeia vietii mele, insa sentimentele mele pentru ea vor ramane tot timpul. E o femeie cu care am stat cinci ani!”

Smiley recunoaste ca, in ciuda faptului ca Laura are o noua relatie, continua sa tina legatura cu ea. Se suna o data la cateva zile doar ca sa afle daca sunt bine.

Desi nu a aratat niciodata ca ar suferi, despartirea de Laura Cosoi, dupa o poveste de amor de cinci ani, nu a fost deloc usoara pentru Smiley. Artistul a recunoscut ca a varsat lacrimi in amintirea momentelor frumoase. „Da, pot sa spun ca da… Am plans dupa despartirea de Laura…”
sursa: cancan.ro

Adauga un comentariu