News Flash:

Gustari din gogosari cruzi

29 Septembrie 2000
981 Vizualizari | 0 Comentarii
•4 gogosari mai mici, 200 g branza topita, 50 g margarina, facultativ 30 g mustar, sare.

Gogosarii se spala si se indeparteaza cotoarele cu seminte si nervurile (care pot fi iuti); se spala din nou si se lasa sa se scurga. Se umple gogosarul cu pasta. Pentru a-i da preparatului un colorit mai viu, pasta din branza se poate amesteca cu putina boia de ardei dulce. Gogosarii astfel umpluti se tin la frigider sau chiar la congelator 1-2 ore. Inainte de a se servi se cresteaza in felii transversale de circa 1 cm sau mai subtiri, astfel ca gogosarul sa aiba aspect de floare deschisa. Se servesc pe frunze de salata. La mijloc se orneaza cu jumatati de masline sau bucatele de galbenus fiert.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1763 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017786 (s)

loading...