National

Accident GRAV: 20 persoane, ranite dupa ce o camioneta s-a rasturnat intr-o rapa

Publicat: 07 aug. 2013
1

Mai multe persoane au fost ranite, in aceasta dimineata, dupa ce o camioneta in care se aflau peste 20 de muncitori s-a rasturnat intr-o rapa, intr-o zona greu accesibila din judetul Gorj, informeaza Mediafax. La fata locului au fost trimise noua ambulante si echipaje de descarcerare.

Accidentul s-a produs in jurul orei 6.00, in satul Cerna, comuna Pades, intr-o zona de munte, greu accesibila, unde cei peste 20 de oameni care se aflau in camioneta erau dusi la cules de afine, potrivit Mediafax.

Camioneta s-a rasturnat inr-o rapa adanca de aproximativ 40 de metri, iar 12 persoane au fost ranite.

In conditiile in care zona este foarte greu accesibila, serviciile de interventie au ajuns cu dificultate in zona, la fata locului fiind trimise sase ambulante din judetul Gorj, una din Caras Severin si doua din judetul Mehedinti.

Doua dintre victime au fost reluate de ambulante si duse la Baia de Arama. Una dintre victime a fost internata la spitalul din localitate, iar cealalta, aflata in coma, urmeaza sa fie preluata de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusa la un spital din Capitala. Victima are o fractura la coloana cervicala.

Alte persoane ranite sunt preluate de ambulante si duse la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pe masura ce pompierii si salvamontistii reusesc sa scoata din rapa victimele.

La locul accidentului a fost solicitat si un elicopter MAI, pentru a ajuta la interventia de recuperare a ranitilor.

Adauga un comentariu