Economic Local

Amendati pentru ca parcheaza masinile de mare tonaj pe locurile obisnuite

Publicat: 09 oct. 2019
150 Vizite 1 Comentariu

Politistii locali din cadrul Serviciului Siguranta Circulatiei au desfasurat activitati de fluidizare a traficului rutier si pietonal, ocazie cu care au legitimat un numar de 65 de persoane si au aplicat 37 de sanctiuni contraventionale, cu o valoare de 935 de lei, pe parcursul zilei de 7 octombrie.

Vezi si: Tot mai multe cazuri de consum de droguri etnobotanice pe strazile Iasului

O mare parte dintre sanctiuni au fost aplicate privind circulatia pe drumurile publice, iar alte sanctiuni pentru protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, doarece soferii au parcat pe locurile speciale destinate acestora, fara a avea acest drept. Sanctiuni au fost aplicate inclusiv pentru parcarea masinilor de mare tonaj pe locurile obisnuite din oras.

Vezi si: Calculatoare in valoare de 4.000 de euro, cumparate de Politia Locala Iasi

"Politistii locali din cadrul Serviciului 3 Politie Locala au sanctionat contraventional, conform Hotararii de Consiliu Local al Municipiului Iasi 153 din 2010 – privind interzicerea stationarii unor vehicule în municipiul Iasi, cu amenda în valoare de 500 de lei, pe numitul C., domiciliat în judetul Prahova, deoarece a stationat cu autoutilitara proprietate, ce are o lungime mai mare de 5,2 m, într-o parcare publica din zona strazii Agatha Bârsescu", au declarat reprezentantii Politiei Locale Iasi.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit