Local

Amenzi pentru ca au dat foc deseurilor

Publicat: 22 dec. 2015
1

Autoritatile locale sanctioneaza tot mai multe persoane care incinereaza deseurile menajere. In prima zi a saptamanii, pe 21 decembrie, politistii locali au dat 55 de amenzi în valoare de 7.190 lei. Dintre acestea, 11 sanctiuni cu valori cuprinse între 100 si 1.500 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 18 de sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi. „Numitul L. M., de 26 ani, domiciliat în judetul Iasi, a fost sanctionat contraventional cu amenda în valoare de 500 lei, conform HCLM Iasi numarul 172 din 2002, privind gospodarirea si mentinerea curateniei pe raza municipiului Iasi, deoarece a fost depistat pe strada Trei Fântâni, în timp ce incinera deseuri„, au declarat oficialii Politiei Locale Iasi.

De asemenea, angajatii municipalitatii au actionat pentru fluidizarea traficului rutier, ocazie cu care 14 conducatori auto, care nu au respectat semnificatia indicatoarelor si marcajelor. „Numitul B. O., de 28 de ani, domiciliat municipiul Botosani, a fost sanctionat cu amenda contraventionala si doua puncte penalizare, conform OUG 195 din 2002, privind circulatia pe drumurile publice, deoarece a circulat cu autoturismul pe strada Constantin si Elena fara a respecta indicatorul rutier Accesul interzis”, au mai declarat reprezentantii Politei Locale Iasi.

Comentarii
  • Cel mai spagar si santajist politist rutier este dan paulet c,u,r nataflet care sa tot saturat sa fie hingher de iepuri la frontiera care pt o spaga sa transferat la rutiera inventind reguli noi de circulatie pt a escroca si santaja soferi nevinovati bagind mina adinc in buzunarul lor profitind de haina statului Alo Dga infractor liber ALOOOOOO DGA

Adauga un comentariu