Eveniment-Social

Anunt pentru toti candidatii la examenul de Titularizare de la Iasi

Publicat: 12 iul. 2016

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi au publicat un anunt destinat cadrelor didactice inscrise la concursul de Titularizare, pentru ocuparea posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate in invatamantul preuniversitar, sesiunea 2016. Mai precis, profesorii sunt rugati sa verifice toate datele din lista ce prezinta candidatii inscrisi la concurs.

Citeste si:  Detalii complete despre examenul de Titularizare derulat la Iasi

„Eventualele neconcordante se vor semnala la numarul de telefon 0232.234.343, zilnic, in intervalul orar 8:30-15:30. De asemenea, in perioada 14 – 15 iulie, la Centrul de Inscriere de la Colegiul Economic Administrativ Iasi, in intervalul orar 9:00-15:00, se vor valida fise pentru absolventii de facultate, promotia 2016”, arata oficialii ISJ.

Citeste si: Lista posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate, complete si incomplete din judetul Iasi

Conform listei posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate pentru anul scolar 2016-2017, la nivelul intregului sistem de invatamant preuniversitar local sunt valabile 1.877 posturi. Pe de alta parte, probele practice sau orale si inspectiile la clasa pentru candidatii la concursul de Titularizare s-au derulat în perioada 30 mai – 1 iulie, iar proba scrisa este programata pe data de 20 iulie. Primele rezultate se vor afisa pe 27 iulie.

Citeste si:  Acesta este cel mai important examen pentru viitorii profesori ieseniloading...

Adauga un comentariu