Actualitate

ApaVital s-ar putea extinde si in Pascani

Publicat: 03 ian. 2014

Compania ieseana pentru serviciile de apa si canalizare are in plan sa se extinda in acest an si catre alte aglomerari in care nu opereaza.

Pentru inceput, conducerea operatorul pentru serviciile de distributie si colectare a apei, ApaVital, intentioneaza sa extinda si catre aglomerarea din zona Pascani.

Prest Serv Apa este opratorul pentru municipiul Pascani si localitatile Motca, Harmanesti, Todiresti si Cotnari. Operatorul din aceasta zona se confrunta cu dificultati financiare, iar prezenta companiei ApaVital au usura absorbtia fondurilor europene.loading...

Comentarii
  • Locuiesc pe stradela Magnoliei din Valea Lupului (în spatele Popasului Păcurari) şi handicapaţii ăştia de la Apavital nu sunt în stare să asigure buna furniyare a apei potabile aici lîngă Iaşi dar pe la Paşcani. D-le. Toma vă anunţăm oficial că ne pişăm pe serviciile dvs. de doi lei cît şi pe dvs. Vara nu curge apa şi iarna nu curge apa sau cu o presiune foarte scăzută. Culmea că aici mai locuiesc şi cîţiva angajaţi ai Apavital dar cred că sunt paznici sau personal auxiliar că nu au avut niciodată nici o iniţiativă de a remedia acest disconfort! Într-un cuvînt ne piţăm pe Apavital, deoarece sunt nişte incompetenţi! RUŞINE!

  • Da, întradevăr pe acestă străduţă sunt probleme cu presiunea apei atat vara cat şi iarna. pe cei de la Apavital îi doare în fund primesc banii şi gata. Arpavital. Am sunat de 50 de ori la ei dar tot degeaba, motivand ca ne alimentam dintr-un hidrofor de undeva, cum dracu că vecinul di spatele casei mele are presiune la apă şi că aici este o alta reţea. Unificaţi-o odată şi terminaţi pentru totdeauna cu acest disconfort. Sincer cred că nu o să vai plătim facturile o vreme să vedem ce măsuri vor lua aceşti prostalani.

  • Scopul este acela de a mai gasi niste „cotizanti”, care sa asigure salariile nesimtite ale angajatilor APAVITAL si cheltuielile exorbitante necesare intretinerii luxului in aceasta societate.
    Nu degeaba pretul unui metru cub de apa este in top 3 pe tara.
    Nu degeaba abonatii platesc pierderile generate de indolenta conducerii si angajatilor APAVITAL.
    Tre’ sa fie fraieri pascanenii sa puna botu’ la vrajeala.

Adauga un comentariu