Gadgeturi

Apple lucreaza la un iPad Mini de 7 inch, cu margine minuscula… poate ecran edge to edge?

Publicat: 13 mart. 2012
Nici nu a trecut bine saptamana de cand a fost anuntat Noul iPad si deja au inceput zvonurile cu privire la viitorul model. Astazi este readus in discutie iPad mini, cu diagonala de 7 inch si o margine ultrasubtire, idee care ma duce cu gandul la conceptul de iPad cu ecran edge to edge.
Sursa informatiilor cu privire la acest iPad Mini este Digitimes, care uneori a avut dreptate atunci cand a prezis lansarea unor produse, dar uneori s-a si inselat. Aflasem in prealabil ca Apple lucreaza la un device cu diagonala de 7.85 inch, iar acesta se pare ca nu avea un Retina Display, pentru a pastra scazut costul de productie. Scopul companiei din Cupertino ar fi in acest caz sa lanseze in sfarsit un rival pentru Amazon Kindle Fire, care castiga tot mai mult teren.

Apple ar intentiona sa vanda iPad Mini cu un pret in jurul valorii de 249 – 299 dolari. Imi e totusi greu sa cred ca o companie definita de eleganta, bun gust si preturi mari ar lansa un iPad „pentru tot poporul„, dar tinta ar putea fi aici segmentul educational si tarile cu venituri mai mici. Ar trebui ca Apple sa vina cu o noua tehnologie pentru acest device, daca vor sa se diferentieze de rivali, iar ideea unui ecran cu margini foarte subtiri, aproape inexistente suna interesant.loading...

Adauga un comentariu