Eveniment-Social

Au inceput lucrarile pe Anastasie Panu! – FOTO, VIDEO

Publicat: 27 iun. 2011
Regia Autonoma de Transport Public (RATP) Iasi a demarat astazi lucrarile de reabilitare a liniilor de tramvai de pe Anastasie Panu, intre Hotel Europa si Palatul Culturii. Potrivit conducerii RATP, lucrarile se vor finaliza pana la sfarsitul anului. Reabilitarea liniilor de pe Anasatasie Panu este efectuata de Martin Rose, investitia ridicandu-se la peste 2,3 milioane de euro.
Lucrarile au inceput, in prima faza, chiar din fata Palatului si vor continua pana la Hotel Moldova. In acelasi timp, se va lucra si de la Hotel Europa, spre pasajul de la Hala. Ultima etapa va fi reabilitarea liniilor peste pasaj.
 
 
Comentarii
  • Doar niste cretini pot sa asfalteze o strada de curand … si sa o strice acum sa inlocuiasca calea de rulare pentru tramvai, asa se face, bravo .. doar nu platim noi…

  • Cine a facut panoul era beat manga sau retardat mintal:))
    Termen de executie 12 luni?????:)))) din 15.06 pana la 30.12 sunt 6 luni desteptilor.
    Intelegeti acum de ce merge treaba asa in Romania????

  • *. Bre berbelica raul, autorizatia de constructie este data pe * martie 2*** si este valabila *2 luni. Asta nu are nici o legatura cu faptul ca data de finalizare a fost stabilita pentru 3* decembrie 2***. Doh… 2. Cipilica, ce santiere Martin Rose nu au fost inchise la timp? 3. New Style, banuiesc ca tu esti unul de ala care te dadeai pana azi cu covrigu’ pe linia de tramvai de acolo, care iti placea asa, asfaltata. Plavene, zona aia era candva una linistita, fara trafic auto. Te drecu’ intr-un stalp…

  • Uau, New Style, geniul carpatin. Pana si ciobanescul meu e mai destept ca tine. Eh, coclitul se teme de tramvai ca tat’su de apa si sapun.

  • raul, autorizatia de constructie e valabila *2 luni, insa lucrarea poate fi terminata si in doua zile. Nu te obliga nimeni sa tii santierul deschis un an intreg.

Adauga un comentariu